Home » Wie zijn wij

Wie zijn wij: Stukadoor-gids.be

Stukadoor-gids.be is een vergelijkingsplatform waar je gemakkelijk en snel een compleet overzicht van alle stukadoors uit Vlaanderen vindt. Het overzicht is opgedeeld in provincies en plaatsen: zo vind je eenvoudig een stukadoor bij jou in de regio! Je vindt contactinformatie en openingstijden van deze stukadoors, en krijgt via reviews een inkijkje in de kwaliteit.

Wanneer je op zoek bent naar een stukadoor, kun je gratis en vrijblijvend offertes aanvragen. Wij brengen je dan in contact met maximaal 5 stukadoors bij jou in de regio. Vergelijk en kies de stukadoor die het beste bij jouw klus past!

Naast een vergelijkingsplatform vind je in onze handige gids artikelen met informatie over o.a. stucwerk en de kosten die je kunt verwachten. De artikelen staan boordevol handige informatie en tips. Ben je benieuwd naar welke prijzen je kunt verwachten? Dit hebben we voor je gebundeld op de prijsadvies-pagina.

2900+ stukadoors


Ruim 2900 bedrijven te vinden via het platform Stukadoor-gids.be

50+ recensies


Meer dan 50 recensies door bezoekers over lokale stukadoors

12.218 offertes


Ruim 12.218 mensen gingen je voor en vergeleken gratis offertesHoe werkt de offerteservice?

Via onze gratis offerteservice brengen wij je in contact met stukadoors bij jou in de regio. Hieronder lees je hoe een offerteaanvraag in zijn werk gaat.

  • Stap 1: je bent op zoek naar een stukadoor en daarom op Stukadoor-gids.be terecht gekomen. Vul het offerteformulier zo compleet mogelijk in. Wees ook specifiek in je omschrijving, zo is het voor ons makkelijker om je te koppelen aan de juiste stukadoor(s). Je aanvraag is gratis en volledig vrijblijvend.
  • Stap 2: je aanvraag komt binnen bij ons serviceteam, die direct voor je aan de slag gaan. Na je aanvraag ontvang je maximaal 5 offertes van stukadoors die bij jou passen. We doen ons best om dit proces zo snel mogelijk te laten verlopen.
  • Stap 3: vergelijk de offertes op basis van prijs en voorwaarden. Kies zelf de stukadoor die het beste bij je past.
  • Stap 4: heb jij een stukadoor gekozen? Samen plannen jullie de datum waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Gratis stukadoor offertes vergelijken!

Over ons: wie zijn wij?

Het vergelijkingsplatform Stukadoor-gids.be is opgericht in 2019. Het team achter Stukadoor-gids.be heeft al ruim 10 jaar ervaring in het vergroten van de online vindbaarheid van lokale bedrijven en het in contact brengen van bedrijven en klanten, binnen diverse branches.

Op Stukadoor-gids.be zijn alle stukadoors uit Vlaanderen verzameld in een handige bedrijvengids. Deze bedrijven worden handmatig geselecteerd en toegevoegd aan de gids door ons serviceteam. Wat goed is om te weten is dat niet iedere stukadoor is opgenomen in de gids. Ben jij een stukadoor en wil je graag een vermelding op onze website? Meld je bedrijf dan aan via dit formulier: Bedrijf aanmelden.

Naast bedrijven vind je op ons platform ook veel informatie over stukadoors, stucwerk en de kosten. Deze informatie wordt geschreven door een team van viertal tekstschrijvers. De informatie is afkomstig uit eigen en online onderzoek en contact met stukadoors. Ons team is constant bezig met het verzamelen van nieuwe informatie en het up-to-date houden van de huidige informatie. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies welke informatie waardevol is voor de bezoeker.


Wat is onze missie?

Onze missie bestaat uit vier verschillende onderdelen:

  • Het vinden van een geschikte stukadoor voor iedereen makkelijker maken.
  • De online vindbaarheid van lokale stukadoors verbeteren.
  • Het in contact brengen van klanten met bedrijven.
  • Waardevolle informatie over stucwerk en alles wat er mee te maken heeft delen met onze websitebezoekers.

Nog vragen? Neem contact met ons op!


Wie zijn wij