Reviewbeleid Stukadoor-gids.be

Het reviewbeleid van Stukadoor-gids.be is bedoeld om eerlijke en betrouwbare reviews te plaatsen bij de bedrijven die op onze website zijn geregistreerd. In dit beleid leggen we uit hoe we omgaan met de reviews, wat onze richtlijnen zijn en welke procedures we hebben met betrekking tot het indienen en modereren van de inhoud.

Stukadoor-gids.be

Stukadoor-gids.be is een gids die we hebben opgezet om alle Stukadoors in Vlaanderen te verzamelen. Zo heb jij alle bedrijven in één handige gids en vergroten we de (online) vindbaarheid van de bedrijven. Op de website geven we daarnaast veel handige en waardevolle informatie, zodat jij alles komt te weten over Stukadoors en helpen we je in het keuzeproces.

Doel van de reviews

Iedereen kan een review achterlaten bij elk bedrijf dat in de gids staat. Niet elk bedrijf dat op de gids staat is ook aangesloten bij het platform Stukadoor-gids.be. Door een review te schrijven help je andere websitebezoekers om een geschikte Stukadoor te zoeken en deel je je ervaringen.

Het delen van positieve, of minder positieve, ervaringen wordt gewaardeerd. Je geeft inzicht in de geleverde diensten, wat er goed of fout gaat, hoe het bedrijf zich eventueel nog kan verbeteren en je helpt andere gebruikers om een goede keuze te maken voor een bepaald bedrijf.

Review richtlijnen

Alle reviews zijn geschreven door bezoekers van deze gids. Om misbruik te voorkomen, kunnen we IP-adressen vergelijken en vragen we altijd om een bevestiging per mail. Pas na deze bevestiging wordt de review geplaatst op de gids. De geplaatste reviews op deze gids zijn niet geverifieerd. We voeren controles uit om nepreviews zoveel mogelijk tegen te gaan en hanteren hierbij de richtlijnen.

a. Eerlijkheid en nauwkeurigheid
a. Alle reviews moeten gebaseerd zijn op echte ervaringen met het betreffende bedrijf.
b. Reviews moeten waarheidsgetrouw, eerlijk en nauwkeurig zijn.
c. Misleidende informatie, valse claims of lasterlijke inhoud wordt niet geaccepteerd.
d. Een bedrijf mag zich niet voordoen als consument en zelf reviews schrijven over eigen producten of diensten.

b. Relevantie
a. Een review moet relevant zijn voor de diensten, producten of ervaringen met het bedrijf.
b. Inhoud die niet gerelateerd is aan de bedrijfsactiviteiten kan worden verwijderd.

c. Respectvolle taal
a. Kwetsende, beledigende, racistische, discriminerende of haatdragende taal worden niet getolereerd.
b. Gebruikers dienen respectvolle taal te gebruiken en geen scheldwoorden.

d. Geen persoonlijke informatie
a. De reviews zijn publiekelijk zichtbaar. Gebruik daarom geen achternamen of andere persoonlijke informatie.
b. Het is niet toegestaan om persoonlijke informatie van medewerkers, klanten of andere individuen te delen in reviews.

e. Geen spam of commerciële inhoud
a. Reviews mogen geen spam, reclame, links naar andere websites of andere commerciële inhoud bevatten.

De reviews worden gerangschikt op inzendingsdatum, de nieuwste review staat altijd bovenaan. Onze reviewscore wordt berekend als het gemiddelde van alle individuele beoordelingen, waarbij je kunt beoordelen op een schaal van 1 tot en met 10. Deze score wordt vervolgens omgezet in een beoordeling van maximaal 5 sterren.

Moderatieproces

Wij modereren de ingediende reviews op naleving van het reviewbeleid. Alle reviews worden na bevestiging per mail direct geplaatst. Na plaatsing worden ze gecontroleerd door een moderator.

Reviews die niet voldoen aan de richtlijnen worden verwijderd van de gidsen, aangepast of er worden andere gepaste maatregelen genomen. Een negatieve review is geen reden om een review te verwijderen, mits de geplaatste review voldoet aan de richtlijnen.

Verwijderen van reviews

a. Inzender

Wil je je ingediende review laten verwijderen? Stuur dan een bericht naar contact@daadkracht-marketing.nl en wij verwijderen zo snel mogelijk je review. Om misbruik te voorkomen vragen we je om de mail te versturen vanuit hetzelfde mailadres dat je hebt opgegeven bij het indienen van de review.

b. Bedrijf

Als bedrijf kun je ook een verzoek indienen om een review te laten verwijderen, bijvoorbeeld wanneer je vermoedt dat de ingezonden review niet voldoet aan ons beleid. Stuur je bezwaar naar contact@daadkracht-marketing.nl en wij nemen je bezwaar in behandeling. Na de definitieve beslissing ontvang je een melding hiervoor. Om misbruik te voorkomen vragen we je om de mail te versturen vanuit een mailadres van het bedrijf.

Slot

Dit reviewbeleid dient als leidraad voor zowel de websitebezoekers, de geregistreerde bedrijven als de moderators van deze gids. Het doel is om de integriteit van de beoordelingen te waarborgen en een positieve ervaring voor alle bezoekers te bieden. We behouden ons het recht voor om dit beleid te allen tijde te wijzigen of aan te passen, waarbij we streven naar een transparante en eerlijke benadering.

Voor meer informatie over privacy en hoe we omgaan met persoonlijke gegevens, verwijzen we je graag door naar de privacyverklaring .

Wil je meer weten over ons reviewbeleid, of heb je een gerelateerde vraag? Neem dan contact op via contact@daadkracht-marketing.nl.