Vind de beste stukadoor in Meulebeke

Kom gemakkelijk en snel in contact met stukadoors uit Meulebeke en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Stukadoors Meulebeke

Top 16 stukadoors in Meulebeke

Compleet overzicht van alle stukadoors in Meulebeke en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk stukadoors en bespaar!

In Meulebeke zijn 16 stukadoors beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle stukadoors uit Meulebeke. Iedere stukadoor heeft een eigen bedrijfsprofiel met adresgegevens, contactgegevens, bedrijfsbeoordelingen en registraties.

Stukadoor Meulebeke gezocht?

Op Stukadoor Gids vind je altijd een geschikt stukadoorsbedrijf voor jouw project. Je schakelt een stukadoor in voor alle pleisterwerken of bezettingswerken. Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk stukadoors Meulebeke en omgeving.

Over Meulebeke

Meulebeke is een plaats in de provincie West-Vlaanderen en telt in totaal 10906 inwoners, verdeeld over 4354 huishoudens. Per 726 huishoudens is er 1 stukadoor beschikbaar.

Vraag gratis offertes aan en bespaar!

Overzicht van de top 16 stukadoors in Meulebeke en omgeving

Vergelijk stukadoors en bespaar op de kosten!


stukadoor Meulebeke

Stukadoors-gids.be: vind elke stukadoor in Meulebeke!

Wil jij je huis laten stucen? Schakel dan een ervaren stukadoor uit Meulebeke in! Je bespaart jezelf waardevolle tijd én bent verzekerd van het beste resultaat. Met het stucen van je woning krijgt het huis een vernieuwde, elegante en luxueuze uitstraling. De bezetter voert verschillende soorten pleisterwerken uit, zodat er altijd een keuze is die bij je past. Besparen op de kosten?

Start nu je gratis offerteaanvraag.

Geen zorgen: deze aanvraag is gratis én zonder verplichtingen. Je zit dus helemaal nergens aan vast. Op deze pagina lees je meer over de werkzaamheden van een stukadoor en krijg je meer informatie over de prijzen van stucwerken. Ook lees je hoe je bespaart op de kosten en geven we je tips om een stukadoorsbedrijf te vinden.

Stukadoorsbedrijf in Meulebeke nodig? Vergelijk prijzen!

Wil jij je huis laten stucen? Vraag dan gratis offertes aan om de hulp in te schakelen van een ervaren stucwerker. Met het vergelijken van offertes vind je snel en gemakkelijk stukadoors bij jou in de buurt en bespaar je bovendien tot wel 40% op de totaalprijs. Zo werkt het:

 • Stap 1: vraag gratis offertes aan, zonder verdere verplichting.
 • Stap 2: je ontvangt tot maximaal 4 offertes van stukadoors uit Meulebeke.
 • Stap 3: vergelijk de prijzen en kies de vakman met het beste aanbod.
 • Stap 4: laat je huis stucen en bespaar tot wel 40% op de kosten!


bezetter Meulebeke

Wat doet een stukadoor?

De werkzaamheden van een stukadoor lopen flink uiteen. Je kunt een bezetter onder andere inschakelen voor:

 • bezettingswerken in Meulebeke;
 • het bepleisteren van buitenmuren;
 • het bezetten van plafonds.

Daarnaast ben je bij een bezetter altijd aan het juiste adres voor persoonlijk advies. Wist je dat er veel verschillende soorten pleisterwerken zijn? Welke bezettingswerken passen nu best bij jouw huis, jouw wensen en jouw budget? Met de hulp van een stukadoorsbedrijf weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Naast het aanbrengen van nieuwe pleisterwerken, voert een bezetter ook herstelwerkzaamheden uit. Is jouw pleisterwerk beschadigd? Schakel dan snel de hulp in van een stucwerker voor een reparatie.

Waarom een stukadoor inschakelen?

Pleisterwerken in Meulebeke laat je best uitvoeren door een stukadoorsbedrijf bij jou in de buurt. Op die manier ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit voor de laagste kosten! Bovendien bespaar jij jezelf waardevolle tijd en energie. Terwijl jij werkt, het huishouden doet of gewoon relaxed, worden de werkzaamheden voor je uitgevoerd.

Bovendien profiteer je alleen van het verlaagde btw-tarief als je een ervaren stukadoor inschakelt! Start daarom nu de gratis offerteaanvraag!

Twijfel je nog?

De belangrijkste voordelen van een stukadoor op een rij:

 • Je bent verzekerd van de hoogste kwaliteit.
 • Een stucwerker bespaart jou veel waardevolle tijd en energie.
 • Je profiteert van een verlaagd btw-tarief op arbeids- en materiaalkosten.

Hoe gaat een stukadoor te werk?

Bekijk hoe stukadoors muren en plafonds snel en vakkundig stucen!


Wat kost een stukadoor in Meulebeke?

Wist je dat de prijzen van een stukadoor flink variëren? Wat kost een stukadoor? Het gemiddelde uurtarief van een stukadoor ligt rond de €30,- tot €45,- per uur.

Behangklare stucwerken kosten gemiddeld €8,- tot €15,- per m² en sausklare stucwerken kosten je ongeveer €9,- tot €23,-. Dit is een goedkope optie, maar onthoud wel dat je de muren daarna alsnog zelf moet verven of behangen.

Voor pleisterwerk op het plafond liggen de kosten rond de €17,- tot €25,- per m². Laat je het plafond spuiten, dan betaal je ongeveer €7,- tot €13,-. Bespaar tot wel 40% op de totale kosten met het vergelijken van offertes: start de gratis offerteaanvraag!

Stukadoor prijzen 2024

Werkzaamheden Kosten per m² *
Muren
Behangklaar stucwerk €8,- tot €15,-
Sausklaar stucwerk €9,- tot €23,-
Plafonds
Stucwerk €17,- tot €25,-
Spuitwerk €7,- tot €13,-

* dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis offertes aan.

Uurtarief stukadoor

Omschrijving Prijs per uur *
Stukadoor uurtarief €30,- tot €45,-

* dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw.

Besparen op de prijzen van een stukadoorsbedrijf?

Vind de bezetter met het beste aanbod en bespaar tot wel 40% op de kosten!
Start nu je gratis offerteaanvraag!

Binnen 1 minuut geregeld.

Welke keuzes beïnvloeden de kosten van bezettingswerken?

Je hebt met een aantal keuzes invloed op de stukadoor prijzen. Zo kost kleur vaak extra en is de prijs afhankelijk van de soort stucwerken die je laat uitvoeren. Simpel spuitwerk is de meest goedkope optie, luxe betonstuc of tadelakt is een stuk duurder.

Daarnaast speelt ook het uurtarief van de stukadoor een rol. Elke stukadoor bepaalt zijn eigen uurtarief, dus er zit vaak verschil in tussen verschillende stukadoors. Tot slot speelt natuurlijk de keuze voor een muur of plafond een grote rol en het totaal aantal vierkante meters.

Hoe besparen op een stukadoorsbedrijf uit Meulebeke?

Wil jij je muren bepleisteren en besparen op de kostprijs? Kies er dan voor om alle pleisterwerken in één keer uit te voeren. Hoe groter de klus, hoe lager de prijs. Bovendien is een stucwerker meer bereid om te onderhandelen bij een grote klus. Daarnaast is het slim om te kiezen voor een stukadoor bij jou in de buurt, zodat je bespaart op de voorrijkosten.

Zo bespaar je op de kosten van een stukadoorsbedrijf:

 • Laat alle pleisterwerken in één keer uitvoeren.
 • Schakel een stukadoorsbedrijf uit Meulebeke in en profiteer van een verlaagd btw-tarief.
 • Kies voor witte pleisterwerken, kleur is vaak duurder.
 • Kies een bezetter bij jou in de buurt en bespaar op voorrijkosten.

Profiteer van het verlaagde btw-tarief

Als jij je woning gaat renoveren door middel van bezettingswerken, dan profiteer je in veel gevallen van een verlaagd btw-tarief van 6%! Dit btw-tarief is geldig op zowel arbeidskosten als materiaalkosten.

Aan dit verlaagde btw-tarief zitten een aantal voorwaarden verbonden:

Allereerst moet je woning minimaal 10 jaar oud zijn en staan in het Vlaamse gewest. Daarbij moet je de pleisterwerken uitbesteden aan een professioneel stukadoorsbedrijf: ga je zelf aan de slag, dan betaal je een hoger btw-tarief voor de materialen. Meer weten? Lees dan verder op vlaanderen.be.

bezettingswerken Meulebeke

Welke pleisterwerken zijn er?

Een bezetter schakel je in voor verschillende soorten pleisterwerken. Zo kun je bijvoorbeeld je binnenmuren laten bepleisteren: hiermee geef jij de binnenkant van je woning een vernieuwde uitstraling. Wil je juist het uiterlijk van het huis aan de buitenkant verbeteren, laat dan de gevel bezetten!

Hieronder hebben we de meest uitgevoerde werkzaamheden van stukadoors voor je op een rij gezet.

 • Muren bezetten: geeft de binnenmuren in je woning een egale en strakke uitstraling. De vakman maakt eerst de muren droog, stof- en vetvrij. Daarna plaatst hij profielen tegen de hoeken en randen van de muur, om beschadigingen te voorkomen. Vervolgens brengt hij het pleisterwerk aan en strijkt deze glad.
 • Gevel bepleisteren: levert een frisse uitstraling van je gevel op en zorgt voor een nog betere isolatie en bescherming van je buitenmuur. Na het aanbrengen en drogen van de onderlaag, brengt de bezetter de minerale of siliconenpleister aan op de gevel en werkt deze tot slot netjes af.
 • Plafond pleisteren: is vaak iets duurder dan het pleisteren van muren. Dit komt omdat het plafond lastig te bereiken is. De stucwerker gebruikt daarom vaak een kleine steiger, zodat hij goed bij het plafond kan. Wil je zowel het plafond als de muur laten stucen? Dan begint de stukadoor altijd bij het plafond, om te voorkomen dat je pas gestucte muur vervuild raakt.

Pleisterwerken Meulebeke uitbesteden?

Vergelijk gratis offertes en kies de stukadoor met het beste aanbod.
Start nu je gratis offerteaanvraag!

Binnen 1 minuut geregeld.

pleisterwerken Meulebeke

Wat zijn de kosten van stucwerk?

De prijzen voor het stucen van je woning, zijn afhankelijk van het soort pleisterwerk dat je aan laat brengen. Heb je een beperkt budget? Kies dan voor wit spuitpleister: dit kost ongeveer €5,- tot €15,- per m². Sierpleister is een luxere optie, dit kost ongeveer €12,- tot €23,- per m². En wil jij je bezettingswerken origineel laten afwerken, kies dan voor raap- of schuurwerk. Schuurwerk kost je ongeveer €15,- tot €25,- per m2 en voor raapwerk liggen de prijzen rond de €15,- tot €30,- per m².

Voor een luxueuze uitstraling, is betonstuc of tadelakt erg geschikt. Voor betonstuc betaal je ongeveer €100,- per m² en de kosten van tadelakt starten rond de €140,- per m². Lees op deze pagina meer over de prijs van pleisterwerken.

Bepleisteren, prijs per m² 2024

Werkzaamheden Kosten per m² *
Spuitpleister €5,- tot €15,-
Sierpleister (spachtelputz, rustiekputz of granol) €12,- tot €23,-
Schuurwerk €15,- tot €25,-
Raapwerk €15,- tot €30,-
Betonstuc €100,- per m²
Tadelakt €140,- per m²

* dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis offertes aan.


Prijsvergelijking muur bezetten

€250,- tot €5.000,-

Prijsvoorbeelden gebaseerd op een muuroppervlakte van 50m².
Prijzen zijn inclusief btw en materiaal.

Budget optie:
Spuitpleister

Van €250,- tot €750,-

– Wordt machinaal aangebracht
– Geschikt voor binnen en buiten

Luxe optie:
Betonstuc

€5.000,-

– Wordt handmatig aangebracht
– Geschikt voor binnen en buiten

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Stucwerk repareren; wat is er mogelijk?

Bij een beschadiging in het stucwerk is het mogelijk een reparatie uit te voeren. Het is wel belangrijk om te onthouden dat je een reparatie altijd deels blijft zien. Bij kleine reparaties zijn de verschillen maar heel subtiel, waardoor je het alleen ziet als je weet dat de pleisterwerken hersteld zijn.

Kan ik zelf mijn stucwerk herstellen?

In theorie is dit mogelijk. Hiervoor heb je een vulmiddel, een kwast en een muurverf in de goede kleur nodig. In de praktijk blijkt dit lastig. Het is dus slim om hiervoor een bezetter uit Meulebeke in te schakelen. Bij grote beschadigingen zoals diepe scheuren of gaten raadt de bezetter altijd aan om de volledige bezettingswerken te vervangen.

Hoe een geschikt stukadoorsbedrijf vinden?

Er zijn veel verschillende stukadoors actief in Meulebeke: hoe vind je nu de beste stukadoor in jouw regio? Hieronder vind je een aantal tips voor het selecteren van een stucwerker bij jou in de buurt. Besparen op de kosten? Vergelijk dan gratis offertes!

Tip 1: vergelijk reviews en ervaringen

Voordat je een stukadoorsbedrijf uit Meulebeke inschakelt, is het slim te vragen naar reviews en ervaringen. Deze referenties geven een indruk van de kwaliteit van het stukadoorsbedrijf. Vraag in je omgeving of vrienden of familie ervaringen hebben met deze stukadoor, of zoek online naar recensies.

Tip 2: zelfstandig bezetter uit Meulebeke goedkoper dan een stukadoorsbedrijf

In veel gevallen is een zelfstandig bezetter in Meulebeke goedkoper dan een stukadoorsbedrijf. Dit heeft te maken met het feit dat een stukadoorsbedrijf extra kosten moet dekken, denk bijvoorbeeld aan de huur van het bedrijfspand. Het verschil is niet groot, maar als je een beperkt budget hebt dan is een zelfstandig stucwerker een slimme keuze.

stukadoorbedrijf Meulebeke

Bespaar op stukadoors in Meulebeke! Vraag gratis offertes aan!

Beschadigde muren of gewoon toe aan een verandering in huis? Laat je huis stucen door een stukadoor in Meulebeke! Het pleisterwerk verbergt alle oneffenheden, waardoor je muren er strak en egaal uitzien. Besparen op de kosten van stucwerken?

Start direct de gratis offerteaanvraag!

Vergelijk de prijzen van verschillende stukadoors in Meulebeke en kies het stukadoorsbedrijf met het beste aanbod. Zo ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs en bespaar je tot wel 40% op de kosten. De aanvraag is gratis en vrijblijvend: je zit nergens aan vast!

Gratis offertes vergelijken!