Vind de beste stukadoor in Merksem

Kom gemakkelijk en snel in contact met stukadoors uit Merksem en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Stukadoors Merksem

Top 10 stukadoors in Merksem

Compleet overzicht van alle stukadoors in Merksem

Gratis offertes vergelijken Vergelijk stukadoors en bespaar!

In Merksem zijn 10 stukadoors beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle stukadoors uit Merksem. Iedere stukadoor heeft een eigen bedrijfsprofiel met adresgegevens, contactgegevens, bedrijfsbeoordelingen en registraties.

Stukadoor Merksem gezocht?

Op Stukadoor Gids vind je altijd een geschikt stukadoorsbedrijf voor jouw project. Je schakelt een stukadoor in voor alle pleisterwerken of bezettingswerken. Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk stukadoors Merksem en omgeving.

Over Merksem

Merksem is een plaats in de provincie Antwerpen en telt in totaal 41548 inwoners, verdeeld over 18135 huishoudens. Per 1814 huishoudens is er 1 stukadoor beschikbaar.

Vraag gratis offertes aan en bespaar!

Overzicht van de top 10 stukadoors in Merksem

Vergelijk stukadoors en bespaar op de kosten!


stukadoor Merksem

Stukadoors-gids.be: vind elke stukadoor in Merksem!

Met de hulp van een stukadoor verbeter jij de uitstraling van je woning enorm: aan de binnenkant én aan de buitenkant. Een stukadoorsbedrijf is in te schakelen voor verschillende pleister- en bezettingswerken. De hulp van een bezetter bespaart je waardevolle tijd en energie. Stukadoor gezocht?

Start nu je gratis offerteaanvraag.

Je aanvraag is gratis en zonder verdere verplichtingen, dus je zit nergens aan vast. Op deze pagina lees je meer over de pleisterwerken die een bezetter uitvoert. Ook krijg je meer informatie over de kosten van stukadoorswerk en lees je hoe je hierop bespaart. En natuurlijk geven we je tips voor het vinden van een geschikte bezetter.

Stukadoorsbedrijf in Merksem nodig? Vergelijk prijzen!

Stukadoorsbedrijf uit Merksem gezocht? Met het vergelijken van offertes vind je snel en gemakkelijk een bezetter bij jou in de buurt en bespaar je bovendien tot wel 40% op de kosten van je stucwerken!

Zo werkt het:

Je ontvangt gratis tot 4 offertes van stukadoorsbedrijven bij jou in de buurt. Vergelijk de stukadoor prijzen en kies zo gemakkelijk voor het stukadoorsbedrijf met het beste aanbod! Het vergelijken van offertes is gratis en er zitten geen verdere verplichtingen aan. Je zit dus helemaal nergens aan vast!bezetter Merksem

Wat doet een stukadoor?

Een stukadoor voert verschillende pleisterwerken in en rond je huis uit. Je kunt je muren laten pleisteren én je gevel laten bezetten. Daarnaast kun je bij een stucwerker altijd terecht voor een persoonlijk en professioneel advies. Er zijn namelijk veel verschillende soorten pleisterwerken, welke is de beste keuze voor jouw huis? Is het pleisterwerk beschadigd? Dan kan een bezetter deze voor je herstellen of eventueel vervangen.

Dit zijn een aantal van de meest voorkomende werkzaamheden van een stucwerker:

 • Binnenmuren stucen
 • Buitenmuren pleisteren
 • Beschadigde pleisterwerken herstellen
 • Plafond pleisteren
 • Adviseren met betrekking tot verschillende soorten stucwerk

Waarom een stukadoor inschakelen?

Met de hulp van een bezetter in Merksem krijg je een persoonlijk advies: kies jij voor spachtelputz, tadelakt of spackspuitwerk? Een stucwerker geeft een advies aan de hand van je gezinssamenstelling, persoonlijke voorkeuren en budget.

Bovendien ben je met de hulp van een stukadoor altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. Stucwerken zijn, zeker zonder ervaring, enorm lastig zelf uit te voeren. Wil je het beste resultaat, schakel dan een stukadoorsbedrijf in. Bovendien bespaar je jezelf hiermee waardevolle tijd en energie. Start daarom nu de gratis offerteaanvraag!

De grootste voordelen op een rij:

 • Persoonlijk advies
 • Hoge kwaliteit
 • Een besparing van tijd en energie

Hoe gaat een stukadoor te werk?

Bekijk hoe stukadoors muren en plafonds snel en vakkundig stucen!


Wat kost een stukadoor in Merksem?

Het vernieuwen van de pleisterwerken verbetert de uitstraling van je woning. Maar wat kost een stukadoor? De prijzen van een stukadoor zijn afhankelijk van het soort stucwerk dat je uit laat voeren. Gemiddeld ligt het uurtarief van een stukadoor rond de €30,- tot €45,- per uur. Voor behangklaar stucwerk betaal je ongeveer €8,- tot €15,- per m² en sausklare stucwerken kosten gemiddeld €9,- tot €23,- per m².

Wil je het plafond laten stucen?

Dit is vaak iets duurder, omdat het plafond lastiger te stucen is. Spuitwerk op het plafond kost gemiddeld €7,- tot €13,- per m². Kies je voor stucwerken, dan liggen de kosten rond de €17,- tot €25,- per m².

Stukadoor prijzen 2024

Werkzaamheden Kosten per m² *
Muren
Behangklaar stucwerk €8,- tot €15,-
Sausklaar stucwerk €9,- tot €23,-
Plafonds
Stucwerk €17,- tot €25,-
Spuitwerk €7,- tot €13,-

* dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis offertes aan.

Uurtarief stukadoor

Omschrijving Prijs per uur *
Stukadoor uurtarief €30,- tot €45,-

* dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw.

Besparen op de prijzen van een stukadoorsbedrijf?

Vind de bezetter met het beste aanbod en bespaar tot wel 40% op de kosten!
Start nu je gratis offerteaanvraag!

Binnen 1 minuut geregeld.

Welke keuzes beïnvloeden de kosten van bezettingswerken?

Je hebt zelf invloed op de prijzen van de stukadoor met een aantal keuzes die je maakt. Er zijn verschillende soorten stucwerken om uit te kiezen. Heb je een klein budget? Kies dan voor standaard spackspuitwerk. Ook de keuze voor de afwerking heeft een invloed op de totaalprijs. Voor schuurwerk betaal je bijvoorbeeld een meerprijs.

Maar er spelen nog meer factoren mee!

Denk aan het uurtarief van de stukadoor, het totaal aantal vierkante meters en de keuze om een plafond of muren te bezetten.

Hoe besparen op een stukadoorsbedrijf uit Merksem?

Zo bespaar jij op een stukadoorsbedrijf:

 • Hoe groter de klus, des te lager de prijs per m². Kies er daarom voor om alle pleisterwerken in huis in één keer uit te laten voeren.
 • Is je huis ouder dan 10 jaar, dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief op arbeid én materiaal.
 • Kies voor witte pleisterwerken: veel stukadoors rekenen een meerprijs van ongeveer €2,- voor kleuren.
 • Kies voor een stukadoor uit Merksem en bespaar zo op de voorrijkosten.
 • Vergelijk de verschillende prijzen en bespaar zo tot wel 40%!

Profiteer van het verlaagde btw-tarief

Bij het renoveren van je woning profiteer je in veel gevallen van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 6% btw over zowel de materialen als de arbeid.

Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat je woning in ieder geval 10 jaar oud is en in het Vlaamse gewest ligt. Ook moet het gaan om een privéwoning. Werk je vanuit huis? Dan profiteer je alleen van een verlaagd btw-tarief als je maximaal 30% van je woonruimte gebruikt voor je werkzaamheden.

Meer weten? Op vlaanderen.be vind je meer informatie over de voorwaarden van deze regeling.

bezettingswerken Merksem

Welke pleisterwerken zijn er?

Er zijn tal van pleisterwerken om uit te kiezen. Het is belangrijk dat de bezettingswerken die je in Merksem laat uitvoeren, goed aansluiten bij jouw persoonlijke stijl, voorkeuren en budget. Een stukadoorsbedrijf geeft je graag een persoonlijk advies, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Hieronder hebben we de belangrijkste werkzaamheden van stukadoors voor je op een rij gezet:

 • Muren bezetten: de bezetter maakt eerst de ondergrond droog, vervolgens worden barsten en scheuren hersteld. Daarna brengt de stukadoor gipsgeleiders en hoekbeschermers aan, waarna hij tot slot het pleisterwerk aanbrengt.
 • Gevel bepleisteren: hiermee verbeter je de isolatie van je woning en geef je de buitenmuur een vernieuwde uitstraling. Je hebt de keuze uit kunstharspleister en minerale sierpleister. De laatste vorm is vooral geschikt om beschadigde gevels op te knappen.
 • Plafond pleisteren: de kosten hiervan liggen vaak iets hoger dan bij het bezetten van een muur, omdat plafonds lastiger bereikbaar zijn. Eerst brengt de bezetter een voorstrijk laag aan en daarna het pleistermiddel. Tot slot maakt de stukadoor met een rechte lat het stucmiddel glad.

Pleisterwerken Merksem uitbesteden?

Vergelijk gratis offertes en kies de stukadoor met het beste aanbod.
Start nu je gratis offerteaanvraag!

Binnen 1 minuut geregeld.

pleisterwerken Merksem

Wat zijn de kosten van stucwerk?

De prijzen van bezettingswerken zijn volledig afhankelijk van het soort pleisterwerk dat je kiest. Spuitpleister is de meest goedkope optie: dit kost gemiddeld €5,- tot €15,- per m². Wil je een bijzondere afwerking, kies dan voor sierpleister. Dit hoef je op geen enkele manier zelf nog af te werken. De kosten voor sierpleister liggen rond de €12,- tot €23,- per m².

Voor schuurwerk liggen de prijzen rond de €15,- tot €25,- per m² en raapwerk kost gemiddeld €15,- tot €30,- per m².

Voor een bijzondere afwerking in de keuken of badkamer is betonstuc of tadelakt een goede keuze. Betonstuc kost gemiddeld €100,- per m² en voor tadelakt betaal je ongeveer €140,- per m². Lees op deze pagina meer over de prijs van pleisterwerken.

Bepleisteren, prijs per m² 2024

Werkzaamheden Kosten per m² *
Spuitpleister €5,- tot €15,-
Sierpleister (spachtelputz, rustiekputz of granol) €12,- tot €23,-
Schuurwerk €15,- tot €25,-
Raapwerk €15,- tot €30,-
Betonstuc €100,- per m²
Tadelakt €140,- per m²

* dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis offertes aan.


Prijsvergelijking muur bezetten

€250,- tot €5.000,-

Prijsvoorbeelden gebaseerd op een muuroppervlakte van 50m².
Prijzen zijn inclusief btw en materiaal.

Budget optie:
Spuitpleister

Van €250,- tot €750,-

– Wordt machinaal aangebracht
– Geschikt voor binnen en buiten

Luxe optie:
Betonstuc

€5.000,-

– Wordt handmatig aangebracht
– Geschikt voor binnen en buiten

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Stucwerk repareren; wat is er mogelijk?

Zijn je stucwerken beschadigd geraakt? Een scheur of gaatje is veel mensen een doorn in het oog. Wat kun je doen bij beschadigde pleisterwerken?

Bij kleine beschadigingen in de bezettingswerken is het mogelijk zelf een snelle reparatie uit te voeren. Dit is niet altijd gemakkelijk: want bij sierpleister is het nabootsen van de structuur bijvoorbeeld erg lastig na te bootsen. En bij gladde bezettingswerken valt een reparatie juist sneller op. Herstellen doe je met behulp van een kwast, muurverf in dezelfde kleur en een vulmiddel.

Voor het beste resultaat schakel je hiervoor een bezetter in. Gaat het om grotere beschadigingen, zoals diepe scheuren, schakel dan direct een bezetter in. Start dan direct de gratis offerteaanvraag.

Hoe een geschikt stukadoorsbedrijf vinden?

Op zoek naar een stukadoor in Merksem? Er zijn veel stukadoors werkzaam in deze regio. Maar hoe vind je nu een geschikt stukadoorsbedrijf? Hieronder hebben we een aantal tips voor het selecteren van een stukadoorsbedrijf voor je op een rij gezet.

Wil jij je bezettingswerken in huis aanpakken en wil je weten wat de kosten zijn? Vraag dan gelijk gratis offertes en bespaar!

Tip 1: vergelijk reviews en ervaringen

Het is altijd slim om te vragen naar ervaringen van anderen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door online reviews te lezen. Je kunt het stukadoorsbedrijf ook zelf vragen om referenties. Dankzij de ervaringen van eerdere klanten krijg je een duidelijk beeld van de kwaliteiten van de stucwerker. Vraag ook altijd in je omgeving of er iemand is die een bezetter kan aanraden.

Tip 2: zelfstandig bezetter uit Merksem goedkoper dan een stukadoorsbedrijf

Als je wilt besparen op de kosten, dan is het slim om te kiezen voor een zelfstandig bezetter. Waarom? Omdat deze vaak een lager uurtarief hanteert. Een groot stukadoorsbedrijf vraagt vaak een hogere prijs omdat ze ook andere kosten moeten dekken, zoals de huur van het pand bijvoorbeeld.

stukadoorbedrijf Merksem

Bespaar op stukadoors in Merksem! Vraag gratis offertes aan!

Met het stucen van je muren geef jij je huis een vernieuwde en elegante uitstraling. Er is voor iedereen een geschikte pleisterwerksoort: van spuitwerk tot spachtelputz. Laat je persoonlijk adviseren door een bezetter bij jou in de buurt en profiteer van bezettingswerken van de hoogste kwaliteit!

Wil jij je muren bepleisteren en tegelijk besparen op de kostprijs? Vraag dan gratis offertes aan! Vergelijk de verschillende prijzen en kies de stukadoor met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op het stucen van je muren en plafonds: dat wil jij toch ook?

Gratis offertes vergelijken!